Over Margot

Mijn aanpak

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht, darmklachten (o.a. FODMaP-dieet), hart- en vaatziekten en diabetes. Samen stellen we een plan op met praktische en realistische doelen. We bepalen het tempo waarbij u zich comfortabel voelt, maar dat wel resultaat geeft!

Kwaliteit

Ik ben opgeleid als diëtist en voedingskundige. ‘Diëtist’ is een beschermde titel. Dit betekent dat deze titel alleen gebruikt mag worden wanneer de vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek met succes is afgerond. Ook heb ik de nascholing ‘Voeding en Diabetes’ afgerond, waardoor ik mensen met diabetes nog beter kan begeleiden. Daarnaast heb ik de leergang ‘Diarree en obstipatie’ gevolgd.

Om mijn kwaliteit te blijven waarborgen, sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en volg ik regelmatig bijscholingen. Beroepsbeoefenaren in de zorg die staan ingeschreven in het van de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici voldoen aan alle eisen die de beroepsgroep aan hen stelt. Ik ben verbonden aan WVS Zorgsaam en WSV Bos- en Gasthuis, vallend onder zorgkoepel Rijn en Duin.
KP-nummer 19103483989

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KenniscentrumOvergang.jpg