Nieuws

Maatregelen ivm het corona-virus

Vanaf 27 mei gaat de praktijk weer open
Stapje voor stapje gaat het gewone leven weer beginnen. Vanaf 27 mei ontvang ik weer mensen op de locaties in Oegstgeest en Leiden.
Als we binnenkort een afspraak hebben staan is onderstaande tekst belangrijk om even door te lezen. Neem bij twijfel altijd even contact op, dan bespreken we wat er kan.

Aandachtspunten bij een bezoek aan de praktijk

In de wachtruimte en bij binnenkomst van de praktijkruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren. Ik zal je ontvangen met een glimlach, maar je de hand niet schudden. In de behandelkamer hou ik me aan de richtlijnen van mijn beroepsvereniging.

Ik verzoek je met de volgende zaken rekening te houden:
– Kom stipt op tijd op je afspraak, ben je te vroeg, wacht dan (zo mogelijk) in de auto of buiten, en kom precies op tijd de praktijk binnen
– Hou je aan de lokale aanwijzingen en instructies. Dit kan per locatie verschillen
– Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte
– Kom alleen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen
– Verlaat na het consult zo spoedig mogelijk de locatie

Natuurlijk ben ik bereikbaar voor vragen op: 06-29031910 of via dietist@margotbogaards.nl

Voorwaarden toelating in de praktijk
De afspraak die ik met je heb staan gaat door. Voor jouw en mijn bescherming kan ik alleen mensen in de praktijk toelaten, waarvan ik weet dat ze gezond zijn. Als je daarom een van de volgende vragen met ja beantwoordt, dan verzoek ik je om contact op te nemen en de afspraak te verzetten en/of om te zetten naar een telefonisch consult.

– Heb je nu corona?
– Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
– Ben je korter dan 48 uur geleden genezen van corona?
– Heb je een of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, hoesten, keelpijn, benauwdheid, meer dan 38 graden koorts?
– Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

De Overgang: Nieuw magazine uit!

Bestel nu OVERHOOP #4! In dit nieuwe nummer mega veel info over de overgang van gynaecologen, cardioloog prof. dr. Angela Maas en natuurlijk veel ervaringsverhalen. Weten hoe je de overgang onderscheidt van een burn-out? Welke vrouwen een hoger risico lopen op hart- en vaatziekten en osteoporose?

Wat eigenlijk de verslavende stof is in sigaretten? Wat intermittant fasting is? Waarom de overgang een kantelpunt in elk vrouwenleven is? Bestel OVERHOOP als los nummer of neem meteen een jaarabonnement via www.magazineoverhoop.nl

Geef je nu op voor 10 weken energieboost voor lichaam, geest en ziel

In 10 weken helderheid krijgen over waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Nieuwe doelen stellen. Weer vertrouwen in de kracht van je lijf en eindelijk van die ongezonde gewoontes verlost. Coach dr. Anke Weber-Smit en diëtiste Margot Bogaards hebben het 10-weken programma samengesteld.

In die tijd begeleiden wij je om in je mentale en fysieke kracht te komen, jouw ideale gewicht te bereiken en positief en vol energie naar de toekomst te kijken. Soms komt er in je leven veel op je bordje. Kleine kinderen thuis, veel regelen met school, opvang en (sport)clubjes. Meer verantwoordelijkheden op je werk, invallen voor zieke collega’s, nadenken over de volgende stap in je carrière of toch liever een stapje terug doen? Je hebt niet meer het lijf van een paar jaar geleden, bent sneller moe, twijfelt of je op de goede weg zit.